Kvalitná a zdravá
VÝŽIVA V PRAXI
Po bestselleri Medicína výživy od MUDr. Borisa Bajera PhD., prichádza Medicína výživy 2.
Kniha MEDICÍNA VÝŽIVY V PRAXI vás zoberie na fascinujúcu cestu kuchyňou, nákupom potravín a výživou ako takou v praxi. Budeme preberať zdravú a kvalitnú výživu v reálnom živote tak jednoducho, aby ju pochopil aj úplný začiatočník. Nikto už nemusí viac strácať čas hľadaním a skladaným správnych informácií z internetu.
Môžete svoj čas a zvyšné peniaze investovať do niečoho zmysluplnejšieho - napríklad športu, rodiny, zážitkov či oddychu.
Nenechajte sa pomýliť “dvojkou” v názve!
Túto knihu si viete bez problémov prečítať aj bez toho, aby ste mali prečítanú prvú knižku.
Vedomosti, ktoré získate pri čítaní druhej knihy, viete použiť pri následnom čítaní prvej a naopak.
Prečo teda
DVOJKA?
V prvej teoretickej knihe Medicína výživy, v ktorej doktor Bajer zhrnul všetky najnovšie znalosti z teórie a princípov výživy, je tu totiž kniha praktická.
Vychádza, aby ste sa konečne vyznali v informačnom chaose nakupovania v obchode a varenia v kuchyni.
Mal som to pravdepodobne
TAK AKO VY
Kniha sa dá rozdeliť
NA DVE ČASTI:
Prvá polovica knihy Vám jasne a “bez omáčok” dáva cenné rady z prípravy, spracovania a výberu potravín, no preberieme si aj čítanie obalov, na paškál sa dostanú rôzne „claimy“, finty a tvrdenia výrobcov a samozrejme množstvo ďalších informácií.
Druhá polovica knihy je zložená z až 60 chutných, zdravých, jednoduchých, ale zároveň dostupných receptov, z ktorých množstvo je našich, tradičných.
V čom je kniha
UNIKÁTNA
Komplexné
know-how v praxi
+10 rokov skúseností z ordinácií, ambulancií, projektov, štúdií a školení zabalené do praktického konceptu výživy, ktorý pochopí aj úplný začiatočník.
+60 receptov
60 zdravých a chutných receptov, ktoré zamotajú vaše chuťové poháriky. Sú okorenené skúsenosťami
šefkuchára Michala Kordoša, ktorý stážoval v najlepšej reštaurácii na svete.
TOP dohľad
Recenzentom tejto knihy je
odborníčka, ktorá je doslova
stelesnením praxe vo výžive a
potravinách - Silvia Horecká, autorka konceptu Terapia jedlom.
Čo všetko vás
V KNIHE ČAKÁ
O AUTOROVI
Volám sa Boris Bajer
Som absolvent medicíny a pracoval som vo vede a výskume, ktorý sa venoval výžive, pohybu a životospráve.
Sám som si v minulosti prešiel obdobím obezity, poruchami príjmu potravy, diétami, psychickým trápením.
Časom sa však svet výživy, správna životospráva a pomoc druhým s rovnakými problémami stali mojim životným poslaním.
Prelistujte si niektoré
STRÁNKY Z KNIHY
Online ukážky nie sú také voňavé, ako naozajstné stránky knihy, ale budú stačiť, aby ste si spravili predstavu
POZRITE SI RECEPTY
ktoré si pripravíte
Zdravé, nutrične vyvážené a zároveň chutné - kombinácia, ktorú jednoducho nemôžeš odmietnúť
Túto knihu si kúpte
IBA AK CHCETE
- Ukázať cestu k novému, zdravšiemu a plnohodnotnejšiemu JA
- Zorientovať sa v informačnom chaose výživy, ktorá bráni vášmu telu začať zdravú etapu života
- Mať viac energie, vitality a cítiť sa vo svojom tele skvele
- Ušetriť pri varení kopec času a mať ho radšej viac pre rodinu či svoje koníčky
- Vedieť, ako dostať chute na sladké raz a navždy pod kontrolu bez zbytočného trápenia sa či obmedzovania
- Mať k dispozícií arzenál zdravých a zároveň chutných receptov, ktoré doplnia váš jedálniček
- Dokázať sebe samým, že patríte medzi 5% ľudí, ktorí to so svojím zdravím a aj postavou myslia vážne
Pribalím vám k nej aj dva
NADUPANÉ BONUSY
E-BOOK
Zameriavame sa väčšinou na hlavné zdroje v strave - zelenina, obilniny, alebo mäso. Vynikajúce vlastnosti má však škorica, kakao, alebo kurkuma. Pozrite si s čím všetkým sú v najnovších štúdiách spájané.
E-BOOK
Športuje (naštastie) stále viac a viac ľudí a niektorí sa už nehýbu iba pre to, aby sa cítili dobre, ale poškuľujú aj po maxima-lizácii výkonu. Čo nám hovorí veda o zdrojoch živín a doplnkoch výživy v okolí tréningu sa dozvieš v e-booku.
Ak ste nečítali prvú knihu Dr.Bajera, vôbec nezúfajte, túto cielene napísal tak, aby si ju mohol prečítať každý, vrátane tých, ktorí sa v prvej časti ešte nedostali. Dokonca pre niektorých z vás bude skvelou voľbou začať práve touto knihou a následne pokračovať jednotkou.
„Boris vo svojej knihe zosumarizoval dôležité odborné a praktické informácie o výžive do jedného celku a obsah príťažlivo okorenil epickými vsuvkami zo života. Verím, že si knihu užijete tak ako ja.“
Silvia Horecká, autorka konceptu Terapia jedlom
30-DŇOVÁ GARANCIA
vrátenia peňazí
Cieľom doktora Borisa Bajera je pomáhať. Ak sa tak u niekoho z vás skrz túto knižku nestane, napíšte nám a my vám bez akýchkoľvek otázok vrátime peniaze. Nechceme, aby ste kupovali mačku vo vreci.
Viac
O AUTOROVI
Som Boris a som bývalý tučko.
Solídny tučko. Chlapec, ktorý by bol v minulosti bez problémov klasifikovaný ako obézny pubertiak. V tom čase táto klasifikácia však nebola bežná.
Bohužiaľ, mňa vtedajšie okolnosti a stereotypy v spoločnosti doviedli k mentálnej anorexii, bulímii a dlhoročným problémom s hmotnosťou. Tá skákala ako jojo. No a postupne sa vyšplhala do závratných výšin. Na rovinu – veľmi dlho mi trvalo, kým som sa odhodlal niečo zmeniť. Raz a navždy. Avšak podarilo sa mi to.
A teraz svojimi poznatkami rád pomáham druhým. Aj dnes totiž vidím, že stereotypy sa búrajú len veľmi ťažko. Obezita je zásadný problém dnešnej doby a nie každý s ňou vie správne bojovať.
Po získaní doktorátu zo Všeobecného lekárstva na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave, a zároveň doktorátu z filozofie (PhD.) v odbore Fyziológia a Patologická fyziológia na Slovenskej akadémii vied a LF UK v Bratislave som založil Centrum výživy, ktoré pomáha ľuďom so všetkými problémami týkajúcimi sa životosprávy a výživy.